CHOOSE YOUR LANGUAGE

მსგავსი რეცეპტები

 
მინი პიტა
პატარა პიტა,გემრიელია როგორც ცხელ,ასევე ცივ მდგომარეობაში....
სრულად
 
ფრანგული სუფლე ყველით
ნუ გადაყრით ყველის ნარჩენებს,მოამზადეთ მარტივად უგემრიელესი სუფლე....
სრულად
 
ფარშირებული სოკო
გასინჯეთ და შეაფასეთ, ფარშირებული სოკო...
სრულად
 
 
 
მაკარონი ყველით
გემრიელი რძით და ყველით მომზადებული მაკარონი....
სრულად
 
 
 
 
/
პიცა მაკარონით და ყველით
პიცა მაკარონით და ყველით

პიცა მაკარონით და ყველით

მზადების დრო
10-15 წუთი
მომზადების დრო
20-25 წუთი
პორცია
6 ადამიანზე
ინგრედიენტები
რძე , კარაქი , ყველი , ფქვილი , მარილი , სოკო , პიცის სოუსი , ბულგარული წიწაკა
მომზადების წესი

ინგრედიენტები:

მაკარონი-1 შეკვრა(375 გ),კარაქი1 ს/კ(15 მლ),ფქვილი-2 ს/კ,რძე 1 1/2 ჭ,ყველი-3 ჭ,მარილი და წიწაკა გემოვნებით,პიცის სოუსი-1/4 ჭ,ლორი-120 გრ,სოკო-250 გრ,ბულგარული წიწაკა-სურვილისამებრ.

 

გააცხელეთ ღუმელი 425°F (220°C)ტემპერატურამდე.

აადუღეთ წყალი და ჩაყარეთ მარილი,დაამატეთ მაკარონი და მოხარშეთ.

ცალკე,ცეცხლამძლე, საცხობ ფირფიტაში,გაადნეთ კარაქი და დაამატეთ ფქვილი.აურიეთ რომ მიიღოთ ცომი.

კარაქს და ფქვილს დაუმატეთ რძე და გააჩერეთ ,სანამ,კარგად არ გასქელდება.

ეტაპობრივად,წინასწარ გახეხილი ყველი ჩაყარეთ ცომში,ისე რომ არ გადმოდგათ ცეცხლიდან და აცადეთ,გადნეს.მოაყარეთ მარილი და შავი წიწაკა გემოვნებით.

ამის შემდეგ, ფირფიტაზე დაამატეთ უკვე მოხარშული მაკარონი.

მოასხით პიცის სოუსი,მოაყარეთ ლორი,სოკო ,ბულგარული წიწაკა და დარჩენილი ყველი.

აცხვეთ 15 წუთის განმავლობაში,ბოლოს,გააჩერეთ ძალიან დაბალ ცეცხლზე 3 წუთით,გადმოდგით და აცადეთ გაგრილდეს.

პიცა მზადაა.

 

 


 
 
მსგავსი რეცეპტები
 
მზადების დრო: 20
მომზადების დრო: 15-20
პორცია: 4-6
სრულად
მზადების დრო: 12
მომზადების დრო: 8-10
პორცია: 12
სრულად
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 30
პორცია: 4
სრულად
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 15
პორცია: 4
სრულად
მზადების დრო: 15
მომზადების დრო: 25-30
პორცია: 4
სრულად
მზადების დრო: 15-20
მომზადების დრო: 15-20
პორცია: 2-4
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 15
პორცია: 4
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 5
პორცია: 2
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 15
პორცია: 2
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 30
პორცია: 4-6
სრულად