CHOOSE YOUR LANGUAGE

მსგავსი რეცეპტები

ხილის პარფეტი
ჰაეროვანი ხილის დესერტი...
სრულად
 
ჟოლოს ტორტი არაჟნით
უგემრიელესი,ადვილი, ჟოლოს ტორტი არაჟნით...
სრულად
 
გაყინული ტირამისუ
გიყვართ ტირამისუ ? მაშინ აუცილებლად უნდა გასინჯოთ მისი გაყინული ვერსია...
სრულად
 
სენდვიჩი ბანანით და კაკაოთი
მარტივად მოსამზადებელი , მსუბუქი დესერტი......
სრულად
 
 
 
მასკარპონეს ტრუფელები
ადვილად მოსამზადებელი,სურნელოვანი ტრუფელები ....
სრულად
 
 
რძის ორცხობილა
ორცხობილა 4 ინგრედიენტით...
სრულად
 
 
ფუნთუშა
გემრიელი,მარტივი ფუნთუშა ჩაისთან მთელი ოჯახისთვის....
სრულად
 
ფრანგული ჟოლოს ტოსტი
მსუბუქი ჟოლოს ტოსტი საღამოს დესერტად...
სრულად
 
 
 
 
 
ლიმონის და მოცვის კექსი
კექსი საუზმისთვის...
სრულად
 
 
 
ბლინები მოცვით და ვანილით
ბლინები მოცხარით-უყვარს ყველას , ახლა ვხვდებით რატომ.....
სრულად
 
ბანანის კლაფუტი
ბანანის კლაფუტი მთელი წლის განმავლობაში...
სრულად
 
/
კლასიკური ჩიზქეიქი
კლასიკური ჩიზქეიქი

კლასიკური ჩიზქეიქი

მზადების დრო
15 წუთი
მომზადების დრო
55 წუთი
პორცია
8-10 ადამიანზე
ინგრედიენტები
კარაქი , არაჟანი , ვანილი , შაქარი , კვერცხი , დარიჩინი
მომზადების წესი

ინგრ:ქერქი-1 1/2 ჭიქა (375 მლ)კრეკერი,1/4 ჩ/კ(1 მლ)დარიჩინი,1/4 ჭიქა(60 მლ)კარაქი,მდნარი

გულსართი:1 1/2(750გ) მდნარი ყველი,1 ჭიქა(250 მლ)შაქარი,3 კვერცხი,1 ჩ/კ (5 მლ)ვანილის ექსტრაქტი,1/2 ჭიქა (125 მლ)არაჟანი

გაფორმება: 1 ჭიქა (250 მლ)არაჟანი,3 ს/კ (45 მლ)შაქარი,1ჩ/კ (5 მლ)ვანილის ექსტრაქტი,ხილი სურვილისამებრ

რჩევა:სანამ ჩიზქეიქს დაჭრით,ამოავლეთ დანა ცხელ წყალში და გაამშრალეთ.ასე ფქვიერი დესერტი ნაკლებად დაზიანდება.

 

აურიეთ ერთმანეთში კრეკერები(ორცხობილა),დარიჩინი და კარაქი.მასა კარგად აზილეთ,რომ ერთგვაროვანი გამოვიდეს.მიღებული მასა გადაიტანეთ სქელძირიან ტაფაზე და გამოაცხვეთ.

გულსართისთვის,აურიეთ ყველი და შაქარი.დაამატეთ კვერცხი,რიგ-რიგობით და მუდმივად თქვიფეთ.დაამატეთ ვანილი,არაჟანი და ოდნავ მარილი.

გამოაცხვეთ 180 °C-მდე გაცხელებულ ღუმელში 45 წუთის განმავლობაში.

ჩაყარეთ შაქარი და ვანილი არაჟანში და აურიეთ.გადაასხით ცხელ ჩიზქეიქს,აცხვეთ კიდევ 5 წუთი.

კარგად გააგრილეთ სანამ მიირთმევთ.

 

 

 
 
მსგავსი რეცეპტები
 
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 5
პორცია: 4
სრულად
მზადების დრო: 15
მომზადების დრო: 60
პორცია: 6-8
სრულად
მზადების დრო: 20
მომზადების დრო:
პორცია: 6
სრულად
მზადების დრო: 20
მომზადების დრო:
პორცია: 8
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 5
პორცია: 3 ჭ.
სრულად
მზადების დრო: 15
მომზადების დრო: 4-6
პორცია: 4-6
სრულად
მზადების დრო: 15
მომზადების დრო: 5
პორცია: 40
სრულად
მზადების დრო: 20
მომზადების დრო: 120
პორცია: 7
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 5
პორცია: 6
სრულად
მზადების დრო: 20
მომზადების დრო: 10-12
პორცია: 12
სრულად
მზადების დრო: 15
მომზადების დრო: 12
პორცია: 10-12
სრულად
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 40
პორცია: 8
სრულად
მზადების დრო: 20
მომზადების დრო: 60
პორცია: 6
სრულად
მზადების დრო: 7
მომზადების დრო: 5
პორცია: 4
სრულად
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 25
პორცია: 12
სრულად
მზადების დრო: 15
მომზადების დრო: 12
პორცია: 6
სრულად
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 60
პორცია: 6-8
სრულად
მზადების დრო: 20
მომზადების დრო: 60
პორცია: 4
სრულად
მზადების დრო: 10
მომზადების დრო: 15
პორცია: 24
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 30
პორცია: 2
სრულად
მზადების დრო: 5
მომზადების დრო: 35
პორცია: 6
სრულად